Skip to main content

Kompanitë tona të shkollimit dhe aftësimit profssional në Brandenburg

Në hartën interaktive do të shihni cilat institucione ofrojnë vende të shkollimit dhe aftësimit profesional për ju. . Më poshtë në këtë faqe, mund të gjeni informacione më të hollësishme për të gjitha institucionet dhe ofertat e tyre.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional
Shkollë e infermierisë
Vendi i punës

Treuenbrietzen

Kujdesi shëndetësor/infermieria në Treuenbrietzen

Mirësevini në një nga spitalet më të bukura në Brandenburg. Treuenbrietzen është një qytet i vogël me qendër historike, jo larg nga Potsdam dhe Berlin. Ne ju ofrojmë 5 pozicione trajnimi çdo vit duke filluar nga data 1 tetor dhe 1 prill.

Në shkollën e kujdesit të drejtuar nga familja, do të merrni kujdes të shkëlqyer, dhe në të njëjtën kohë, punonjësit e spitalit dhe qytetit do t’ju ndihmojnë të ndiheni më mirë në Treuenbrietzen. Menaxheri ynë i mirëseardhjes do t’ju udhëheqë gjatë javëve të para derisa të ndiheni rehat dhe në shtëpi me ne…

Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional
Shkollë e infermierisë
Shkolla e e kujdesit shëndetësor në Kampusin Familjar Klettwitz
Vendet e punës
Senftenberg

Klettwitz

Lauchhammer

Kujdesi shëndetësor/infermieria në Niederlausitz

Në mes të Liqenit Lausitzer, gjenden spitale të Klinikums Niederlausitz. Në qytetin universitar Senftenberg, me liqenin e madh me të njëjtin emër dhe zonën e rekreacionit, mund të jetohet shumë mirë.

Klinikat SANA ofrojnë deri në 10 vende të shkollimit dhe aftësimit profesional në datat 1 tetor dhe 1 prill.

Shkolla e e kujdesit shëndetësor në Kampusin Familjar ofron një atmosferë të ngjashme me universitetin në mes të natyrës.

Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional

Qendra e të moshuarve „Am Erlengrund“

Shkollë e infermierisë
Vendet e punës
Altlandsberg

Strausberg

Përkujdesia ndaj të moshuarve në Strausberg

Qyteti i vogël Altlandsberg ndodhet rreth 45 minuta larg qendrës së Berlinit, në periferi të qytetit. Atje do të punoni në një institucion të ri dhe të drejtuar në mënyrë familjare për përkujdesjen e të moshuarve. Çdo vit, në datën 1 tetor, janë në dispozicion 3 vende të shkollimit dhe aftësimit profesional.

Shkolla është në Strausberg. Strausberg është një qytet në këtë regjion dhe është lidhur drejtpërdrejt me Berlinin përmes linjës së trenit të posaçëm S-Bahn. Ambienti i rrethueshëm ofron mundësi për shëtitje dhe banjo në liqenet dhe pyjet e tij.

Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional
Shkollë e infermierisë
Vendi i punës

Beelitz-Heilstätten

Kujdesi shëndetësor/infermieria në Beelitz

Mirësevini në vendpushimin në Beelitz-Heilstätten. Klinika ndodhet në mes të pyjeve, vetëm disa minuta larg qytetit të vogël Beelitz. Beelitz është i njohur për spargel-in më të mirë në Gjermani. Nëpërmjet autostradave, ka vetëm një rrugë të shkurtër drejt Berlinit dhe Leipzigit.

Klinika po kërkon çdo vit 6 vende për shkollim dhe aftësim profesional për të rinjë, të cilët do të fillojnë më 1 tetor dhe 1 prill.

Aftësimi teorik zhvillohet në Akademinë e vetë kompanisë. Në konviktin e tyre të veçantë, ju nuk do të jeni kurrë vetëm, sepse do të jeni bashkë me të rinjë të tjerë.

E re: Nga viti 2024 do të ofrojmë edhe deri në 5 pozicione trajnimi në fushën e FIZIOTERAPISË.

Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional
Shkollë e infermierisë
Vendet e punës
  • Oranienburg
  • Hennigsdorf

Infermieri në Oranienburg dhe Hennigsdorf

Rajoni Oberhavel kufizohet në veri me Berlinin dhe ofron shumë liqene dhe zona relaksimi. Klinika Oberhavel ju ofron 5 vende të lira të shkollimit dh aftësimit profesional çdo 1 tetor dhe 1 prill.

Shkolla e kujdesit shëndetësor gjendet në Oranienburg. Edhe qyteti, si dhe vendi i dytë i klinikes në Hennigsdorf, janë të lidhur me Berlinin përmes trenit S-Bahn.

Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional
Shkollë e infermierisë
Vendet e punës
  • Nauen
  • Rathenow

Kujdesi shëndetësor/infermieria dhe kujdesi ndaj të moshuarve in Havelland

Në Havelland rrjedh lumi më i madh i Brandenburgut, Haveli. Klinika Havelland ju ofron çdo vit 6 vende të lira të shkollimit dhe aftësimit profesional në datat 1 tetor dhe 1 prill.

Shkolla e kujdesit shëndetësor ndodhet në Nauen, afër Berlin-Spandau. Pas përfundimit të suksesshëm të shkollimit dhe aftësimit profesional, ju mund të punoni si në kujdesin shëndetësor ashtu edhe në kujdesin ndaj të moshuarve në klinikën Havelland.

Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional
Shkollë e infermierisë
Vendi i punës

Brandenburg an der Havel

Kujdesi shëndetësor/infermieria në Brandenburg an der Havel

Brandenburg an der Havel është një nga qytetet më të mëdha, i rrethuar nga uji dhe diversiteti i qytetit. Klinika ofron çdo vit 12 vende të lira për shkollim dha aftësim profesional, të ndara në datën 1 tetor dhe 1 prill.

Shkolla e mjekësisë e Brandenburgut është vendi për mësimin teorik. Për udhëtime të fundjavës në Berlin, ekziston treni rajonal në dispozicion (rreth 1 orë kohë udhëtim).

Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional
Shkollë e infermierisë
Vendet e punës
  • Templin
  • Prenzlau

Spitali në Templin dhe Prenzlau

Templin është një nga qytetet më të bukura në Brandenburg dhe një vend i njohur. Spitali SANA ofron 3 vende të shkollimit dhe aftësimit profesional çdo vit për ju me fillim më datën 1 tetor.

Shkolla bashkëpunuese e kujdesit shëndetësor është në Prenzlau, e njohur për punën e saj të mirë me nxënësit nga brenda dhe jashtë vendit.

Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional
Shkollë e infermierisë
Vendi i punës

Wandlitz

Bernau

Perspektivat në rehabilitimin dhe kujdesin geriatrik

Wandlitz është vetëm disa kilometra në verilindje të Berlinit. Klinika e Brandenburgut, një nga objektet më të mëdha të rehabilitimit në vend, ndodhet atje.

Këtu dhe gjithashtu në objektet e kujdesit geriatrik, grupi i kompanive Michels ju ofron deri në 6 pozicione trajnimi për t’u bërë specialist i infermierisë.

Ju mund të mësoni në Bernau, në shkollën e infermierisë së Michels Kliniken – me një lidhje S-Bahn me Berlinin.

Kompania e shkollimit dhe aftësimit profesional
Shkollë e infermierisë
Vendi i punës

Frankfurt/O.

Eisenhüttenstadt

Kujdesi infermieror dhe i moshuar në Frankfurt/Oder

Luterstift Frankfurt/Oder përfshin si një strukturë klinike ashtu edhe një institucion infermieror. Ju mund të mësoni të gjitha aspektet e profesionit të infermierisë këtu në një atmosferë familjare.

Luterstift ofron 3 vende të shkollimit dhe aftësimit profesional çdo vit për ju me fillim më datën 1 tetor. Shkolla shumë e mirë e infermierisë ndodhet jo shumë larg nga Frankfurt/Oder në Eisenhüttenstadt.

Na pyesni!

Na kontaktoni dhe zbuloni se si funksionon programi ynë dhe si ju ndihmojmë të përfitoni nga mundësitë tuaja në Gjermani.

© 2024 Shkollimi dhe aftësimi profesionale në Brandenburg