Skip to main content

Aplikoni tek ne për një shkollim dhe aftësim profesional në Republikën Brandenburg. Institucionet tona partnere, aktualisht ofrojnë më shumë se 100 vende shkollimi dhe aftësimi për t’u bërë specialistë të infermierisë, për çdo vit për aplikuesit nga Kosova, Maqedonia e veriut dhe Shqipëria.

Risi: Nga viti 2024 ne do t’ju ofrojmë gjithashtu pozicione shkollimi dhe aftësimi si fizioterapistë në Beelitz

Para shkollimit dhe aftësimit profesional, do të kryeni një kurs përgatitor dhe do të mësoni gjuhen gjermane në atdheun tuaj. Pastaj, do të vini tek ne për shkollim dhe aftësim profesional trevjeçar. Nëse e përfundoni me sukses, institucionet tona të shkollimit dhe aftësimit profesional ju garantojnë punësim. Pagesë shumë të mirë, sigurim shëndetësor dhe ambiente/institucione shumë moderne.

Vendet e lira për shkollim dhe aftësim profesional në Brandenburg

Në hartën interaktive do të shihni cilat institucione ofrojnë vende të shkollimit dhe aftësimit profesional për ju. Në faqen ‘Vende të lira për shkollim dhe aftësim profesional‘ mund të gjeni informacione më të hollësishme për të gjitha institucionet dhe ofertat e tyre.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Mundësia jote në Gjermani – Puna dhe Jeta ne rajonin Berlin – Brandenburg

1

Kushte me të mira

Brandenburg është një rajon atraktiv për të jetuar dhe punuar – me spitale shumë moderne, institucione dhe shkolla të kujdesit infermieror shumë moderne.
2

Kushte të punës atraktive

Paga fillestare për të mësuarit është të paktën 1.200,– € në muaj, paga fillestare më vonë si kuadër i kualifikuar infermier është të paktën 3.500,– € në muaj.
3

Çasje të mirë

Afërsi me metropolin e Berlinit, por më ndryshe nga Berlini qiratë më të lira dhe kushte më të mira jetese.
4

Përgatitje shumë të mirë

Parakushti për shkollim dhe aftësim profesional në Brandenburg është pjesëmarrja në kursin përgatitor njëvjeçar te partneri ynë në Prishtinë dhe Tetovës. Qëlllimi: njohja e gjuhes gjermane në nivelin B2
5

Mbështetje në vend

Ne mbështesim të rinjtë/kursantët tanë në mësimin e gjuhëve, integrimin në shoqëri ose organizojmë ndihmë për akomodimin e tyre në vend.
Na pyesni!

Na kontaktoni dhe zbuloni se si funksionon programi ynë dhe si ju ndihmojmë të përfitoni nga mundësitë tuaja në Gjermani.

© 2024 Shkollimi dhe aftësimi profesionale në Brandenburg